AKP’den Halk TV’yi kapatacak hamle iddiası

Haber Merkezi
Uzun süredir RTÜK’ün çeşitli cezalarıyla karşı karşıya kalan Halk TV’nin kapatılması için iktidarın yeni bir hamle hazırlığında olduğu iddia edildi.
Daha önce birçok kez “idari para cezası” ve ekran karatma hamleleriyle karşı karşıya gelen Halk TV’nin lisansının uzatılmayacağı iddia edildi.
Odatv’de Hürrem Elmasçı imzasıyla yayımlanan yazıda, “Halk TV'nin lisansı Eylül ayında uzatılmayacakmış…” söylentisinin Ankara kulislerinin en çok konuşulan başlıklarından biri olduğu ifade edildi.
Henüz bu konuda kesinleşmiş bir karar olmadığının belirtildiği yazıda, “Şu an bununla ilgili açıklanmış bir RTÜK kararı yok. Ancak Ankara'da kulis dediğin de zaten bazen resmi açıklamadan önce yürümeye başlar…” denildi.
soL Haber'i WhatsApp ve Telegram kanallarından takip edin, önemli gelişmeleri kaçırmayın.



