Sabah05:53·Öğle 13:16 İstanbul24°·Parçalı bulutlu Nöbetçi eczane:Adalar 1 Ağustos 2026, Cumartesi
Ara

Ronaldo ve Georgina’nın düğün iddiası

Spor1 Ağustos 2026 06:575 saat önce
Ronaldo ve Georgina’nın düğün iddiası

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodríguez, özel hayatlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Sekiz yıldır birlikte olan ünlü çiftin bu hafta sonu Portekiz’de nikâh masasına oturacağı öne sürüldü.

Ronaldo ve Georgina, son olarak özel jet yolculuğu öncesinde taktıkları dikkat çekici yüzüklerle görüntülendi. Ünlü model, Ronaldo ile birlikte yüzüklerini gösterdiği anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

YÜZÜKLERİ EVLİLİK İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ

Çiftin Portekiz’de evlenmeye hazırlandığı iddiası, yerel basında yer alan haberlerle gündeme geldi. Törenin, Portekiz’in Sintra kentindeki Quinta da Regaleira malikanesinde yapılacağı öne sürüldü.

Ancak söz konusu mekânın hafta sonu halka açık görünmesi, düğün iddialarıyla ilgili soru işaretlerine neden oldu.

“DOĞRU ZAMANIN GELDİĞİNE İNANIYORUM”

Cristiano Ronaldo, daha önce Georgina Rodríguez ile evlenme planı olduğunu açıklamıştı. Ünlü futbolcu, yaptığı bir röportajda, “Onunla evleneceğim çünkü doğru zamanın geldiğine inanıyorum. Sadece çocuklarımın annesi olduğu için değil, hayatta en çok sevdiğim kişi olduğu için” ifadelerini kullanmıştı.

… Haberin devamı aşağıdaki özgün kaynağında.

Kaynağından oku · ajansspor.com ↗
Bu içerik otomatik olarak derlenmiştir. Tüm hakları özgün yayıncısına aittir (ajansspor.com).

İlgili Haberler