Ünlü şarkıcı, İsrail'i desteklediği parçayla ortalığı karıştırdı

Boy George'un menajeri, ünlü şarkıcının Londra'da sergilenecek Jesus Christ Superstar müzikalinden çekildiğini açıkladı.
Paul Kemsley, Instagram hesabından yaptığı duyuruda, ağustos itibarıyla Kral Herod rolünü canlandırması beklenen Boy George'un niçin bundan vazgeçtiğini açıkça belirtmedi. Ancak şarkıcının "kişisel görüşlerinin arkasında durmaktan hiçbir zaman çekinmediğini ve bu yüzden ona her zaman saygı duyduğunu" söyledi:
Başkalarına saygı gösterirken, sanatçımın çıkarlarını en iyi şekilde gözeten kararlar almanın da benim sorumluluğum olduğuna inanıyorum. Bu durumda, sürece dahil olan herkesin karşılıklı saygı ve iyi niyet içinde yoluna devam edebilmesi ve asıl ilgi odağının yapım olmasını sürdürebilmek için bir kenara çekilmenin doğru karar olduğunu düşündüm.
65 yaşındaki şarkıcı, önceki günlerde yapay zeka yardımıyla yapıp paylaştığı We Will Dance Again (Yeniden Dans Edeceğiz) adlı parçayla tepki toplamıştı.
Filistin'i desteklediklerini açıklayan sanatçıları hedef alan Britanyalı, onların "internet propagandalarını koyun gibi tekrarladığını" öne sürmüştü.
… Haberin devamı aşağıdaki özgün kaynağında.
İlgili Haberler
Haber ve piyasa uyarıları doğrudan cihazınıza gelsin. Ücretsiz, üyelik gerekmez, istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
Bu coin hedefinize ulaştığı anda bildirim alın.
