Sabah05:53·Öğle 13:16 İstanbul24°·Parçalı bulutlu Nöbetçi eczane:Adalar 1 Ağustos 2026, Cumartesi
Ara

Yürek burkan tesadüf! Anne ve oğlu 2 saat arayla öldü: ‘Birbirlerinin vefatından haberleri olmadı’

Gündem31 Temmuz 2026 16:2819 saat önce
Yürek burkan tesadüf! Anne ve oğlu 2 saat arayla öldü: ‘Birbirlerinin vefatından haberleri olmadı’

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Yurdagül Atabay, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitirdi. Ailesi cenaze işlemlerini sürdürdüğü sırada, Amasya'da Parkinson hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören oğlu Abdulbaki Atabay da annesinin ölümünden habersiz, yaklaşık 2 saat sonra hayatını kaybetti. Peş peşe gelen iki ölüm haberi, aileyi ve yakınlarını yasa boğdu.

İlginizi Çekebilir

Yurdagül Atabay'ın cenazesi Amasya'ya getirildi. Anne ve oğlu için bugün cuma namazının ardından Sultan II. Bayezid Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Yakınlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlanan anne ve oğul, Tekirdede Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Cenaze törenine aile bireyleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘BİRBİRLERİNİN VEFATINDAN HABERLERİ OLMADI’

Annesini ve ağabeyini aynı gün kaybetmenin acısını yaşayan Bakiye Karahocagil, "Annem Yurdagül Atabay, 87 yaşındaydı. 3 yıldır kardeşimin yanında Manisa Salihli’de yaşıyordu. Bundan önce Amasya'da yaşıyordu ama babamın vefatından sonra kız kardeşim Saadet Atabay, annemi yanında götürdü. Vefat eden de ağabeyim Abdulbaki Atabay Amasya'da yaşıyordu. Annemin durumu ağırlaşınca ben de anneme hizmet etmek için Amasya'dan Salihli’ye gittim. Kalp büyümesi, hastalıklar derken hastaneye yatırdık. Doktor hastalıklarından dolayı hiç umut vermedi. En son 24 Temmuz'da entübe oldu ve 29 Temmuz'da da vefat etti.

… Haberin devamı aşağıdaki özgün kaynağında.

Kaynağından oku ↗
Bu içerik otomatik olarak derlenmiştir. Tüm hakları özgün yayıncısına aittir.

İlgili Haberler