ABD'de emsal niteliğinde karar! 15 yaşında, 100 yıl hapis!

ABD'nin Indiana eyaletinde 2025 yılında gerçekleşen ve bir kadının ölümüyle sonuçlanan çete bağlantılı silahlı saldırıdan suçlu bulunan 15 yaşındaki Jo'Majze Larry, 100 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
15 YAŞINDA, 100 YIL HAPİS CEZASI ALDI
Madison Bölgesi Devre Mahkemesi Yargıcı David Happe tarafından verilen kararda, "Mickey Cobra Nation" (MCN) adlı çetenin üyesi olduğu belirtilen Larry'ye, 26 yaşındaki Dayla Swain'in öldürülmesi suçundan 50 yıl, suç örgütü üyesi olmakla ilgili ceza artırımından da 50 yıl olmak üzere toplam 100 yıl hapis cezası öngörüldü.
Aynı davada yargılanan 19 yaşındaki sanık Rashawn Samuels ise cinayet ve çete üyeliği suçlamalarından toplam 125 yıl hapis cezası aldı.
Davanın diğer bir sanığı 19 yaşındaki Kyree Craver temmuz ayı başında 90 yıl hapis cezasına çarptırılırken, dördüncü sanığın yargılanmasına yılın ilerleyen döneminde başlanacağı bildirildi.
YANLIŞ HEDEF HAYATINI KAYBETTİ
Savcılık kaynakları, olayın Şubat 2025'te Anderson kentindeki bir gece kulübünün dışında meydana geldiğini aktardı.
… Continue reading the full article at the original source below.



